Med 30 års erfarenhet inom skönhetsbranschen är vi på Grazette of Sweden specialiserade på utveckling och tillverkning av innovativa skönhetsprodukter inom hårvård, hudvård, skägg och styling. Vi hjälper dig med att formulera din skönhetsidé till skräddarsydda hår- och hudvårdsprodukter som speglar just ditt varumärke.
Grazette of Sweden's Private Label - avdelning arbetar idag med projekt för både svenska och internationella skönhetsmärken som finns representerade i detaljhandeln, på Apotek, hos frisörer och på Spa-anläggningar. Vi har lång erfarenhet av utveckling och tillverkning  av kreativa skönhetsprodukter inom ett segment som ständigt växer och förändras. Vi är stolta över att kunna kombinera kärnvärden som kunskap, kvalitet och miljö med våra mjuka värden trygghet, ärlighet, service och kreativitet.
 
Skräddarsytt koncept för just ditt varumärke och målgrupp
Hos oss sker processen från idé och konceptutveckling till tillverkning av slutgiltig produkt under ett och samma tak i vår produktionsanläggning i Göteborg, vilket skapar trygghet och kontroll över hela kedjan. Med utgångspunkt i den senaste vetenskapen och de aktuella trenderna och baserat på era önskemål, formulerar våra kemister skräddarsydda exklusiva skönhetsprodukter inom kategorierna:
 
  • Hårvårdsprodukter
  • Hudvårdsprodukter
  • Stylingprodukter
  • Skäggprodukter
  • Spa-produkter

Vi ombesörjer de kvalitetstester som kosmetiska produkter ska genomgå i enlighet med europeisk lagstiftning och hjälper även till med registreringar av produkterna om så önskas. Vår marknadsavdelning kan dessutom bistå med utveckling och framtagning av emballage med skräddarsydd design.
 
Med fokus på trygghet, ärlighet, service och kreativitet, skapar vi unika och innovativa skönhetsprodukter baserade på just din vision, ditt varumärke, din story och målgrupp – från idé till att din produkt står uppe på hyllan.
Välkommen till oss så förmedlar vi ditt varumärkes -skönhetsstory! 
 
 

Foto: The Well, Nordens största SPA- och wellnessparadis

jenny.hoij [at] grazette.se (Kontakta oss)

Team Grazette
Team Grazette består av flera skickliga tekniker som vi kommer att presentera under våren.
Vill du ha rådgivning om Add Some Colour eller övriga salongsprodukter? Vänligen kontakta vår utbildningsansvarig, Camilla Rörstrand. 
 
Camilla Rörstrand : 073 633 66 02
 
Fristående konsult
Anna Nordström/Klippet