/ Nyhet
/ Inspiration
/ Event
Grazette of Sweden sponsrar Swedish Fashion Talents och lanserar exklusiv hårvårds- och stylingserie!
Grazette of Sweden är stolt sponsor av goodwill-projektet Swedish Fashion Talents, Sveriges mest prestigefulla tävling för nya modetalanger som årligen arrangeras av Swedish Fashion Council.
 
Crush In Fashion är en limiterad hårvårds- och stylingserie som lanseras i samband med Fashion Week Stockholm. Schampo, inpackning, hårolja och saltvattenspray är några av dessa skatter fyllda med skräddarsydd ingredienskonst! Produkterna kommer exklusivt finnas till försäljning på frisörsalonger.
 
Serien Crush är omtalad för förförande dofter. Crush In Fashion sprider en "gender fluid air" med sin tropiska doftkomposition. Varma och samtidigt friska toner av mandarin och tangerin i perfekt balans med basnoten mysk.
 
Nya studier påvisar att nyckelingrediensen Bio-intelligent-keratin ökar hårfibrernas diameter och ger därmed tjockare såväl som starkare hår. Dessutom visar studier i salong att hårsvallet känns och ser fylligare ut!
 
Maximalt texturförbättrande effekt uppnår du efter 5 hårtvättar med schampo följt av balsam/inpackning från Crush. Ditt hårs styrka och fyllighet underhålls genom regelbunden användning av dessa produkter.
 
Bio-intelligent-keratin, som liknar hårets egenproducerade proteiner, reparerar målinriktat kluvna toppar och de mest skadade områdena på hårets ytstruktur. Genom avancerad aminosyre- och jonteknik fäster det naturliga keratinet effektivt där det behövs som mest och maximerar hårets styrka.
 
Produkterna
Crush In Fashion Fluid
Återfuktande hårolja som ger glamourös glans och mjukhet. Färg- och värmeskyddande egenskaper. Frizz-fighter för fashionistas!
 
Crush In Fashion Spray
Hårt fixerande och pålitlig hårspray. Ger finish med perfektion och UV-skydd. För högpresterande styling!
 
Crush In Fashion Beach Waves
Texturgivande spray som ger fylligare hår och mer volym. Håret får en lättstylad struktur med naturlig saltvattenkänsla.
 
Crush In Fashion Stylist
Mångsidig stylingprodukt med högt värmeskydd. Perfekt för att skapa volym, lockar eller rakt hår. 
 
Crush In Fashion Mask
Fuktgivande inpackning som ger ett underbart mjukt och glansigt hår. Lyxigt vårdande och utredande med multi-skydd. Verkar på 60 sekunder!
 
Crush In Fashion Shampoo
Volymgivande schampo som ger ett lätt och fräscht hår med lyster. Färgbevarande och gör håret redo för en nystart!
 
Crush In Fashion Conditioner
Volymgivande balsam som återfuktar och vitaliserar utan att tynga ner. Färgbevarande och verkar på 60 sekunder!