/ Nyhet
/ Inspiration
/ Event
Hårmousse är något som vi alla har olika erfarenheter av, vissa av oss har använt det sedan 80-talet och kan inte vara utan den, medan andra undrar varför och hur man ska använda mousse. De flesta hårmousserna på marknaden idag är inte lika tunga och bildar inte en ”hjälm” som man kunde uppleva förr. Nu använder man mousset för att kunna grunda till att skapa en bra hållbar volym på håret.

Stylingtips!

För att få den där riktigt bra volymen på håret så får man bäst resultat om man lägger i produkten i nytvättat handdukstorkat hår. Applicera lagom mängd som en golfboll i din hand av XL Concept Hair Mousse och applicera in i hela håret från botten ut till topparna. Därefter kan du använda fön och rundborste för att skapa volym och hållbarhet.  För att skapa svallande lockar så använd en diffuser till fönen och torka håret torrt (önskar du Hollywood lockar så avsluta med en locktång). Fixera sedan med XL Concept Spray Mega Strong eller XL Concept Spray Super Dry.
 

Tips. Vill du ha håret lite glansigare så kan du blanda i lite olja i moussen i handen innan du masserar in det i håret.
 
 
 
XL Concept by Grazette of Sweden är ett hållbart alternativ för den medvetna människan med känsla för vardagslyx och höga krav på kvalité. Serien erbjuder vård som resulterar i märkbar skillnad på hårkvalitén och kreativa stylingprodukter. Produkterna är berikade med milda ingredienser som solrosextrakt, ECO-sweets, naturliga oljor och äppeltensider.
Grazette of Sweden är ett svenskbolag med utveckling och produktion i Göteborg.
 

 

XL CONCEPT