/ Nyhet
/ Inspiration
/ Event
För en torr hårbotten som är irriterad och kliar eller kanske till och med har mjäll eller andra typer av hårbottenproblem.

 

Visste du att:
-Mer än vad 3e person har mjäll eller hårbottenproblem
-8 av 10 anser att Neccin®1 Shampoo motsvarar eller är bättre än förväntningarna
-Av 120 personer i ett blindtest, föredrar mer än hälften Neccin®1 Shampoo jämfört med sitt vanliga mjällschampo för torr hårbotten, mjäll eller kliande hårbotten
 

Neccin by Grazette of Sweden är en fantastisk kur som hjälper mot de flesta hårbottenproblem, som exempelvis vid mjäll, torr hårbotten eller kliande hårbotten. Schampot masseras ner i hårbotten och följ upp med balsamet för att få bästa resultat. Produkterna vårdar, balanserar, återfuktar och är milda behandlingar. Det gör att de går att använda varje dag och ger ett starkt, friskt och glansigt hår.

Recepten har utvecklats i Grazette of Swedens eget laboratorium i Göteborg. Neccin Shampoo återfuktar hårbotten och har en unik tensidblandning som kombinerat med det behandlande ämnet Piroctone olamine*, balanserar den naturliga microfloran. Resultatet blir både en harmonisk hårbotten och ett hår som utstrålar hälsa!

Säljs receptfritt hos frisör och är en professionell hårvårdsprodukt av högsta kvalité.
 

Användning:
-Skaka Neccin Shampoo flaskan (1,2 eller 4).
-Massera in i vått hår ner i hårbotten och låt verka 2-3 min. Skölj ur.
-Följ upp med Neccin Conditioner och massera in i fuktigt hår, låt verka 2-3 min. Skölj noggrant.

Bör användas regelbundet vid varje hårtvätt. De positiva effekterna ökar med tiden, men redan efter några behandlingar upplevs en märkbar skillnad.
 
 

Här kan du köpa våra produkter online

 

Lyko

Bangerhead

Nordicfeel

eleven

parfym.se

 
 
 

 
 
Läs mer om Neccinserien här!
 
 
 
 
* Verksam mot jästsvampen Malassezia furfur som orsakar mjäll. Piroctone olamine skapar en naturlig balans mellan svamp och bakterier (mikrofloran) i hårbotten. Ingrediensen har en toxikologisk profil som är överlägsen andra aktiva substanser som te x Zinkpyrithione.
 
 
 
 
 
 
Var säljs Neccin