/ Nyhet
/ Inspiration
/ Event
Efter sommarens sol och salta bad, är det viktigt att tillföra fukt till håret. Genom att vara noga med ditt val redan i duschen, bygger du rätt förutsättningar för ditt hår vare sig du ska tillbringa en dag på stranden eller styla för kvällen.

Crush by Grazette of Sweden är en fantastisk serie som förutom schampo, balsam och stylingprodukter även har tre olika hårmasker att upptäcka.

- Crush Wonder Mask är en hårmask som tillför mycket fukt till håret för att göra det riktigt glansigt och lättkammat. Fuktgivande inpackning som ger ett underbart mjukt, glansigt och lent hår att förälska sig i. Lyxigt vårdande och multi-skydd! Massera in i nytvättat fuktigt hår. Låt verka och skölj sedan ur.
-Crush Power Treatment är en treatment som tillför fukt till håret och gör det tjockare. Uppbyggande inpackning som ger ett fylligt och tjockt hår fullt av självförtroende. Rikligt reparerande och maximerar hårets styrka! Massera in i nytvättat fuktigt hår. Låt verka och skölj sedan ur.
-Crush Heaven Cure är en kur som gör att håret känns lätt och luftigt. En volymgivande inpackning som ger ett lätt och fräscht hår med lyster. Intensivt återfuktande, vitaliserande och energigivande! Massera in i nytvättat fuktigt hår. Låt verka och skölj sedan ur.
 
Vill man ha ett skinande och välmående hår av bra kvalité, behöver man jobba lite extra med det. Se till att schamponera ditt hår två gånger och tryck sedan ut vattnet ur håret innan du lägger i hårmasken. Maskerna i Crush serien, behöver endast 60 sekunder på sig för att verka i håret (om du har ett väldigt torrt hår, kan du låta masken sitta i ytterligare några minuter för att fuktboosta håret det där lilla extra).
 
 
Crush hårprodukter är utvecklade av Grazette of Swedens egna kemister på laboratoriet i Göteborg. En nyckelingrediens är Bio-intelligent keratin, som målinriktat reparerar kluvna toppar och de mest skadade områdena på hårets ytstruktur. Genom avancerad aminosyre- och jonteknik fäster det naturliga keratinet effektivt där det behövs som mest och maximerar hårets styrka. Serien innehåller också vindruvkärnextrakt, som hjälper till att färgbevara och ge ett UV-skydd från en naturlig mix av antioxidanter.
 
 
Crush serien är indelad i tre grupper efter önskat resultat, vilket gör det enkelt att hitta den perfekta produkten till just ditt hår varje dag och för varje tillfälle.
 
Crush Wonder – tillägnad dig som drömmer om ett underbart mjukt och silkeslent hår att förälska sig i. Glansgivande och mjukgörande.
Crush Power – passar dig som längtar efter ett tjockt och fylligt hår fullt av själv¬förtroende. Reparerande och stärkande.
Crush Heaven – som ett elixir för dig som önskar ett lätt och fräscht hår redo för en nystart. Volymgivande och vitaliserande.
Crush Illusion – inspirerar till kreativa experiment med en magisk styling cocktail, ett omformbart fibervax och en hårspray som håller sina löften. Dessa är bara några av skatterna i en mångsidig och lekfull serie.