/ Nyhet
/ Inspiration
/ Event
XL Concept Beach Spray by Grazette of Sweden ger känslan av det perfekta sommarhåret – textur och fyllighet som efter en dag på stranden! Samtidigt får håret multiskydd i form av: värme-, färg- och UV-skydd.

 

En beach spray eller saltvattenspray som den också kallas, har som uppgift att ge håret textur och kärvhet. Håret ska upplevas lite tjockare och motverka ett flygigt och lent hår. Resultatet blir ungefär så som håret blir efter en dag på stranden när saltvatten har blåst i det. XL Concept Beach Spray ger precis lagom stadga och textur för att ge ditt hår extra volym och formbarhet. Håret får en sträv känsla, men känns samtidigt fräscht och blir skyddat från slitage.
 
Produkten är svensktillverkad i Grazette of Sweden’s lokaler i Göteborg och utvecklad i nära samarbete med frisörer – en professionell stylingprodukt med det smartaste från både vetenskap och natur. As green as possible!
 
Stylingtips!
Använd genom att spraya i torrt eller fuktigt hår. Föna med diffuser eller låt självtorka och forma med fingrarna. Du gör det som passar dig bäst!
För bästa effekt rekommenderar vi att använda den i nästan torrt hår och föna därefter med en rundborste. Locka sedan håret och spraya hela håret med saltvattensprayen en gång till och krama lockarna med händerna. Låt lockarna svalna och borsta försiktigt ur lockarna för den där perfekta beach looken.
 
 
XL Concept Beach Spray skyddar mot såväl UV-strålar som värme från stylingverktyg och motverkar att din hårfärg bleks. Produkten är dessutom berikad med bland annat ekologisk arganolja som tillför fukt och vårdar.
 

Tips!
Få en extra boost på stylingen genom att tänka på att börja redan i duschen med att grunda med rätt produkter för att lyfta din styling till nästa nivå. Genom att exempelvis använda XL Concept Thickening Shampoo och Thickening Hair Mask, kan du redan där börja bygga volymen för den där perfekta beach looken.
 

 

XL CONCEPT