/ Nyhet
/ Inspiration
/ Event
XL Concept Beach Spray by Grazette of Sweden ger känslan av det perfekta sommarhåret – textur och fyllighet som efter en dag på stranden! Samtidigt får håret multiskydd i form av: värme-, färg- och UV-skydd.

En beach spray eller saltvattenspray som den också kallas, har som uppgift att ge håret textur och kärvhet. Håret ska upplevas lite tjockare och motverka ett flygigt och lent hår. Resultatet blir ungefär så som håret blir efter en dag på stranden när saltvatten har blåst i det. XL Concept Beach Spray ger precis lagom stadga och textur för att ge ditt hår extra volym och formbarhet. Håret får en sträv känsla, men känns samtidigt fräscht och blir skyddat från slitage.
 
Grazette of Sweden har 3 fantastiska sommarprodukter som är svensktillverkade i Grazette of Sweden’s lokaler i Göteborg och utvecklad i nära samarbete med frisörer – hitta din favorit eller mixa för att få den styling som du önskar.

• Crush Sand Texture är en mjuk wax, som kan beskrivas som en blandning av saltvattenspray och torrschampo men på burk. Perfekt för en snabb uppfräschning eller för att ge volym.
• Crush Salt Water Spray är perfekt för dig som antingen har naturligt självfall eller för dig som vill få lite mjukare lockar via att använda fingrarna.
• XL Concept Beach Spray passar dig som har lite högre krav på din styling. Den ger en bättre hållbarhet på lockarna samt innehåller värmeskydd om du vill använda ett värmeverktyg för att få till lockarna. Produkten är dessutom berikad med bland annat ekologisk arganolja som tillför fukt och vårdar.
 

Stylingtips!
Använd genom att spraya i torrt eller fuktigt hår. Föna med diffuser eller låt självtorka och forma med fingrarna. Du gör det som passar dig bäst!
För bästa effekt rekommenderar vi att använda den i nästan torrt hår och föna därefter med en rundborste. Locka sedan håret och spraya hela håret med saltvattensprayen en gång till och krama lockarna med händerna. Låt lockarna svalna och borsta försiktigt ur lockarna för den där perfekta beach looken.
 
 
Tips!
Få en extra boost på stylingen genom att tänka på att börja redan i duschen med att grunda med rätt produkter för att lyfta din styling till nästa nivå. Genom att exempelvis använda XL Concept Thickening Shampoo och Thickening Hair Mask, kan du redan där börja bygga volymen för den där perfekta beach looken.
Här kan du köpa våra produkter online:

Lyko

Bangerhead

Nordicfeel

eleven

parfym.se

 

 

XL CONCEPT