/ Nyhet
/ Inspiration
/ Event
Hur är det att arbeta som hair stylist under modeveckan? Följ med Team Grazette "behind the scenes"!
Nyligen utspelade sig modeveckan i Stockholm och Swedish Fashion Talents fantastiska visning på Grand Hotel. Grazette of Sweden är stolta sponsorer till detta goodwill-projekt som drivs av Swedish Fashion Council för att lyfta fram nya svenska modemärken. Vårt team, med assistans av Årets Grazette Elev Lucaz Enigma, stod för att i samråd med designerna skapa visningsfrisyrerna.
Talangfullt hantverk, design, kläder, hår och makeup skapade tillsammans uttryck inför vår/sommar 2018. Lockiga hår, huvudbonader och könsneutralt bör trendspanare lägga på minnet! Ovan design av Dailyroutine.
 
"Swedish Fashion Talents är en prestigefylld tävling som blivit en språngbräda för bland andra Filippa K och Dagmar. Tävlingen pågår under ett helt år och under det året lånar vi ut våra händer till deras helhetsintryck. Det är väldigt roligt och inspirerande. Designernas visioner kan ibland vara väldigt djupa och det de har gemensamt är att de lever sitt hantverk och sin dröm. Vårt uppdrag blir att förstärka helhetsintrycket." Linda Beronius berättar i Hair Magazines artikel.
 
Foto: Katriina Mäkinen