/ Nyhet
/ Inspiration
/ Event
Utesäljare med stort driv och kreativitet


Grazette of Sweden AB är ett svenskt företag i stort expansivt skede inom hårvårdsbranschen med egen forskning, utveckling och tillverkning. Företagets produktutveckling sker i tätt samarbete med experter inom branschen och vi säljer enbart till frisörer och frisörsalonger. Företaget har vuxit till ett dynamiskt företag som idag står för stora delar av den totala försäljningen på den svenska frisörmarknaden. Grazette of Sweden är även representerade internationellt i 10 länder.
 

Grazette of Sweden expanderar och söker nu professionella säljare till Stockholm. Du kommer att utgå från egna hemmet och ha Stockholm som ditt distrikt. 

Arbetsuppgifter:

Du kommer att bearbeta både nya frisörer/salonger och även utveckla befintliga kunder. Detta gör du genom personliga besök där du marknadsför och säljer våra produkter, samtidigt som du bygger långsiktiga relationer. Du kommer ibland även att medverka vid kvällskurser på salongerna och events.

 

Personliga egenskaper

Du som söker skall "brinna" för säljyrket och ha en stor social kompetens och att skapa nya relationer är du proffs på. Du är en flexibel och kreativ person och en sann tävlingsmänniska. Du gillar högt tempo och har en god planeringsförmåga och är uppfinningsrik och har viljan att ständigt utvecklas.

 

 Vi söker dig som har:

Dokumenterad erfarenhet av uppsökande försäljning
Ordningssinne och är strukturerad
Goda IT Kunskaper (Microsoft Office, Microsoft Dynamics Nav)

 

Krav: 

  • Körkort B
  • Minst 3 års erfarenhet av uppsökande försäljning.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande
  • Branschvana är ett plus


Frågor kring ovanstående tjänster besvaras av försäljningschef Joakim Ahrnberg Tel. 0736-336629

 

Sök tjänsten genom att skicka CV och personligt brev till jobb [at] grazette.se  

 

Sista ansökningsdag är 10 Mars 2019