/ Nyhet
/ Inspiration
/ Event
Maskinställare/Fabriksarbetare

 

Rollen som maskinställare innebär att du bygger om och ställer in maskiner i produktionslinan samt utför enklare underhålls- och reparationsarbeten. Du kommer att arbeta med diverse produktionsarbeten såsom fyllning och packning av färdig produkt när maskinerna inte behöver ställas om.
Vi strävar hela tiden efter att bli bättre och du kommer att vara delaktig i löpande förändrings- och förbättringsarbeten inom avdelningen, vi arbetar med GMP (Good Manufacturing Practice) så vi lägger stor vikt på hygien och spårbarhet genom hela företaget.
 
Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning med teknisk eller industriell profil. Vi ser att du har några års erfarenhet från arbete inom tillverkande industri och kan med van hand hantera maskiner.
Relevanta arbetslivserfarenheter kan ersätta kravet på formell utbildning. Du kommer långt med ett gediget mekaniskt intresse och viljan att lära dig nya arbetsuppgifter.
Mycket goda kunskaper i svenska språket, både muntligt och skriftligt, är ett krav.
Du ska ha lätt för att samarbeta med medarbetare på alla nivåer och har en god kommunikativ förmåga. För att lyckas i den här rollen krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och förmågan att ta eget ansvar i ditt arbete och är en prestigelös kollega.
 
 
Frågor gällande tjänsten besvaras av Mikael Karlsson (HR)
Tel: 0736–336627 alternativ på mail: mikael.karlsson [at] grazette.se

Sista ansökningsdag: 15 juni 2019