Grazette of Sweden är ett unikt svenskt företag med egen forskning, utveckling och tillverkning av professionella hårvårdsprodukter.
ETT UNIKT KONCEPT

Passionen för hår och hållbar skönhet är gnistan bakom vår drivkraft. Därför är vi väldigt stolta över att kunna presentera ett heltäckande sortiment av högsta kvalité.

Vi erbjuder riktigt bra hårvårds-, styling- samt salongsprodukter till frisörer som ger förutsättningar att skapa oslagbara resultat.

KVALITET OCH MILJÖ

As Green as possible

Hela kedjan sker i Sverige, från innovation till leverans av färdig produkt. Våra egna kemister tar del av den senaste forskningen och utför skräddarsydd ingredienskonst i Grazette of Swedens laboratorium.

Vi väljer väl beprövade ingredienser med det smartaste från både vetenskap och natur! Självklart med största hänsyn till hållbar utveckling för såväl människa som miljö. 

FÖRETAGSIDÉ

Frisörens bästa partner

Vi säljer enbart till frisörsalonger och vår produktutveckling sker i tätt samarbete med framstående experter i branschen. Genom stora satsningar inom flera områden har Grazette of Sweden vuxit till ett dynamiskt företag som har var tredje svensk salong som kund.

VÄRDERINGAR

Passion – Kreativitet – Engagemang – Kunskap

 

Värderingarna speglas i allt Grazette of Sweden gör och vi förmedlar dem både genom våra produkter och kunniga personal. Passionen för hår och hållbar skönhet är gnistan bakom vår drivkraft.

 

Med kreativitet och öppen inställning till nya idéer utvecklar vi koncept som ska förenkla och inspirera. Vi värdesätter även vårt engagemang i skolor, där framtidens frisörer formas! 

VISIONER

Innovation & passion

 

  • Hög kvalité till rimliga priser. Vår svenska tillverkning innebär korta transporter utan mellanhänder, därför kan priserna hållas rimliga trots de exklusiva produkterna.
  • Överträffa kundernas förväntningar och vara frisörens bästa partner.
  • Ligga i framkant inom produktutveckling och bidra till frisöryrkets framsteg.
  • Sprida kreativitet, inspiration och passion för hår!
INTERNATIONELLT

Medlem i Intercoiffure Mondial

 

Med en stark hemmaplan som grund riktas blicken även mot övriga världen med målet är att bli frisörernas bästa partner över hela Skandinavien.

Grazette of Sweden är invalt i den prestigefulla frisörorganisationen Intercoiffure Mondial, ett varumärke som står för internationell hantverkskvalité.

 

As green as possible!