Swedish beauty since 1974
"Vi tror på människors skönhet, alla människors skönhet. Vi tror på människan och på vår gemensamma kraft att förändra och förbättra. Vi vill att alla människor ska se sin egen skönhet, att de ska nå sin fulla potential och känna välbefinnande. Kan vi hjälpa till med det, om än bara lite, så är vi stolta.
- You are beautiful."

 

Visste du att Grazette of Sweden är ett svenskt skönhetsföretag med egen tillverkning i Sverige sedan 1974?

Inom företaget sker allt ifrån innovation till leverans av färdig produkt av professionella hårvårds- och stylingprodukter. Alla funktioner finns under ett tak, vilket gör att alla val kan optimeras, alltifrån vad det gäller emballage och råvaror till produktion och transporter. 

Vi drivs av humanistiska värden. Vi är Swedish know-how. Vår historia, innovation, nyfikenhet och affärsmässighet är vår framtid.

 

 

Miljö och hållbarhet

Genom att välja Grazette så väljer du närproducerad hårvård där hållbarhet och miljö.Vi är noga med att säkerställa produkternas kvalité genom att endast använda beprövade ingredienser med största hänsyn till hållbar utveckling för såväl människa som miljö. I produkterna har varje ingrediens en funktion och ett syfte, de ska ha substans och inte vara en utfyllnad. Att skapa en effektiv produkt som gör det den utlovar sparar både tid och minskar ditt ekologiska fotavtryck.

Här kan du läsa mer om vår miljöpolicy och hur vi tänker kring miljö och återvinning.

 

 

Grazette of Sweden – Kvalitetspolicy

Grazette of Sweden strävar efter att kontinuerligt arbeta med en produktutveckling som ger pålitliga kosmetiska produkter. Vi följer tillämpliga lagar och krav angående våra produkters säkerhet och effektivitet.

 

Konsumentprodukter