Vi vill bidra till en vackrare värld med skräddarsydda skönhetsprodukter som värnar om miljön och kommande generationer.
​​Skönhet är något personligt och betyder olika saker för alla. Ingen människa den andra lik, men alla har en inre skönhet. Vi kallar det för Swedish beauty och det har varit vår ledstjärna sedan 1974.
 

Närproducerat

​​Grazette är ett av få skönhetsföretag med hela verksamheten i Sverige. Allt från idé till transport sker under ett och samma tak, enligt de stränga lagkrav som gäller inom EU och i Sverige. Närproducerat – eftersom nya upptäckter görs nära produktionen, samtidigt som alla processer med emballage och transport optimeras i direkt anslutning till varandra.

​Utvalda ingredienser

​​Svenskar är kända för att ta hand om sitt yttre, samtidigt som vi lever aktiva liv och älskar att vara utomhus hela året. Den svenska livsstilen kan gå hårt på hår och hud, problem kan komma plötsligt. Så oavsett om du vill reparera, eller bara ge volym till ett uttröttat hår, så hittar du lösningen i någon av Grazettes skräddarsydda produktserier och produkter. You are beautiful, the way you are.

​​"Vi tror på alla människors skönhet och kraft att förändra. När vi gör aktiva val i vardagen, som känns bra inombords, så avspeglar det sig utåt. Om vi på Grazette kan bidra till en vackrare värld, genom att göra det enklare för människor att välja rätt för både sig själva och klimatet, då har vi lyckats och kan känna oss stolta.”

Grazette – Kvalitetspolicy

Grazette strävar efter att kontinuerligt arbeta med en produktutveckling som ger pålitliga kosmetiska produkter. Vi följer tillämpliga lagar och krav angående våra produkters säkerhet och effektivitet.

Miljömedvetet

​​Skönhetsprodukter utvecklas inte sällan med flera mellanhänder, med onödiga utsläpp, i länder med låga miljökrav och kemikalier som skadar djurliv och vattendrag. Vi tycker att det ska vara lätt att göra rätt. Därför genomsyras allt vi gör av en omsorg om naturen, hela vägen från idé och forskning till produktion, emballage och transport. Här kan du läsa mer om vår miljöpolicy och hur vi tänker kring miljö och återvinning.

​​Eftersom all Grazettes produktion sker i Sverige, enligt stränga lagkrav, kan du känna dig trygg med att inget onödigt hamnar i flaskan. Du spolar inte heller ut något onödigt när du duschar med våra produkter.

​​Var med och bidra till en vackrare värld, på den enda planeten vi har – välj närproducerade, miljövänliga skönhetsprodukter med noga utvalda ingredienser för dig och miljön.

​Du hittar Grazettes produkter hos utvalda frisörsalonger och välsorterade onlinebutiker.

Lyko.com

Bangerhead.se

Nordicfeel.se

Boozt.com

Cocopanda.se

Eleven.se

Parfym.se

Parfymonline.se

Enly.se

 

Partner 2021 Frisörföretagarna

Frisörföretagarna är en bransch- och arbetsgivarorganisation för frisörer. De arbetar för en seriös, trygg och lönsam bransch. Genom påverkan, information, samverkan och utbildning skapar vi förutsättningar för ett sunt företagarklimat. Med deras 4500 medlemmar utgör vi Sveriges största frisörnätverk och är en stark röst mot politiker och andra beslutsfattare.
 
Grazette of Sweden är med och stöttar arbetet för en bättre frisörbransch.
Konsumentprodukter