Basic is the new advance!
Utveckla ditt hantverk inom färg och få ett helhetskoncept som professionell frisör. Högkvalitativa färger enligt senaste teknologin. Färgsystem som baserar sig på grundläggande färglära.
Ett "allt i ett system".

Våra utbildningar

Start Up

En grundläggande kurs där du får lära dig grunderna i hur färgerna är uppbyggda och hur du arbetar med färgerna för att skapa de bästa och mest hållbara resultaten. Kursen erbjuds endast till nya kunder på färgen Add Some Colour.

Syftet med kursen:
Lär dig grunderna i hur färgerna är uppbyggda samt hur man kan arbeta med färgerna för att skapa de bästa och mest hållbara resultaten. Genom att gå kursen kommer du snabbt kunna komma i gång att arbeta med färgen på bästa sätt!

Diplom erhålls efter genomgången av kurs. Detta är en kostnadsfri kurs för Grazettes färgkunder.
Vid sen avbokning (senast 14 dagar innan kursstart) eller utebliven närvaro debiteras du 900 sek ex moms.


Datum & tid:
5/9 2021 - kl. 10.00-13.00
4/10 2021 - kl. 09.00-12.00
 

Brush Up

För dig som idag arbetar med Grazettes färgsystem och som vill fördjupa din kunskap och få coachning i hur du kan utvecklas som kolorist.

Syftet med kursen:
Att förstå Grazettes färgsystem i detalj och få svar på alla frågeställningar som kan uppkomma vid arbete med färgen.
 
Diplom erhålls efter genomgången av kurs. Detta är en kostnadsfri kurs för Grazettes färgkunder.
Vid sen avbokning (senast 14 dagar innan kursstart) eller utebliven närvaro debiteras du 900 sek ex moms.

Datum & tid:
16/8 2021 - kl. 15.00-19.00
14/9 2021 - kl. 15.00-19.00
12/10 2021 - kl. 09.00-13.00
07/11 2021 - kl. 10.00-14.00

Alla utbildningarna sker live online och du bokar via din säljare, har du ingen säljare och är nyfiken? Kontakta: info [at] grazette.se
Camilla Rörstrand - Utbildningsledare

Mitt namn är Camilla Rörstrand och jag har varit i branschen mer än 30 år. Jag är utbildad frisör, lärare, coach och har drivit egna salonger, frisörskola för vuxna, jobbat som utbildningsansvarig och chefstekniker för olika företag där jag även har jobbat med produktutveckling. Under mina år i branschen har jag hunnit med att utbilda både elever, lärare, frisörer, tekniker och chefstekniker runt om i Norden och Europa.
  
Idag har jag mitt eget varumärke Become A Better Colorist som finns både som bok och kurser. Förutom att jag jobbar i mitt eget företag så är jag utbildningsansvarig för Grazette of sweden. Där hjälper jag även till med produktutveckling.  
 
Jag och mitt team på Grazette of Sweden ser framemot att inspirera och dela med oss av all vår kunskap till dig.